Return to Main Page
Return to SHS Homepage
 Bell Schedule  

Printable Version .PDF

Regular Day | Planning Wednesday |Minimum Day | Rally/Assembly

Everyday Bell Schedule
Period
Start Time
End Time
Length
Brunch Buildings
Period 1
6:55
7:52
57 mins.
 
Period 2 (Includes 8 min. SNN)
7:57
9:02
65 mins.
 
First Brunch
9:02
9:16
14 mins.
J, K, L, M, P, Q, R, S
Period 3B
9:21
10:18
57 mins.
 
 
 
 
 
Period 3A
9:07
10:04
57 mins.

A, B, C, D, E, H, X and P.E. classes

Second Brunch
10:04
10:18
14 mins.
Period 4
10:23
11:20
57 mins.
 
Period 5
11:25
12:22
57 mins.
 
Lunch
12:22
1:00
43 mins.
Passing Bell rings at 1:00 pm
Period 6
1:05
2:02
57 mins.
 
Period 7
2:07
3:04
57 mins.
 

Brunch Schedule Buildings
First Brunch (Period 3B):
(A, B, C, C, E, H, X and P.E. Classes)
Second Brunch (Period 3A):
(J, K, L, M, P, Q, R, S)

Planning Wednesday Schedule
Period
Start Time
End Time
Length
Brunch Buildings
Planning
7:45
8:45
60 mins.
 
Period 1
8:55
9:36
41 mins.
 
Period 2 (No SNN)
9:41
10:22
41 mins.
 
First Brunch
10:22
10:36
14 mins.
J, K, L, M, P, Q, R, S
Period 3B
10:41
11:22
41 mins.
 
 
 
 
 
Period 3A
10:27
11:08
41 mins.
A, B, C, D, E, H, X and P.E. classes
Second Brunch
11:08
11:22
14 mins.
Period 4
11:27
12:08
41 mins.
Period 5
12:13
12:54
41 mins.
 
Lunch
12:54
1:37
43 mins.
Passing Bell rings at 1:32 pm
Period 6
1:37
2:18
41 mins.
 
Period 7
2:23
3:04
41 mins.
 


Minimum Day Bell Schedule
Period
Start Time
End Time
Length
Buildings
Period 1
7:18
7:55
37 min.
 
Period 2
8:00
8:37
37 min.
 
Period 3
8:42
9:19
37 min.
 A, B, C, D, E, H, X and P.E. classes
First Brunch
9:19
9:33
14 min.
J, K, L, M, P, Q, R, S
Period 4B
9:38
10:15
37 min.
 
Period 4A
9:24
10:01
37 min.
 
Second Brunch
10:01
10:15
14 min.
A, B, C, D, E, H, X and P.E. classes
Period 5
10:20
10:57
37 min.
Period 6
11:02
11:39
37 min.
 
Period 7
11:44
12:21
37 min.
 

Reminder:
The Brunch times for minimum day are based on the FOURTH period class.


Rally/Assembly Schedules
Rally, Assembly, and Block Schedules will be customized to accommodate the needs of the specific day or event. This schedule will be communicated to all students and staff members prior to the date.

 

 
 
© Copyright 2014 Saugus High School
Material from this website may not be copied without permission of the webmaster.
Questions and comments may be directed to saugus@hart.k12.ca.us